Jedilnik

PONEDELJEK, 2. 3.
ZAJTRK: POLNOZRNAT KRUH, ČOKOLADNI NAMAZ, ČAJ
MALICA: SIROV POLŽEK, TEKOČI NAVADNI JOGURT, SUHE BRUSNICE, ROZINE
KOSILO: GRAHOVA JUHA S KVINOJO, GOVEJI GOLAŽ – GULYÁS, VLIVANCI – NOKEDLI, ZELENA SOLATA Z RADIČEM IN KROMPIRJEM
MALICA: CRISPY KRUHKI, SADJE
TOREK, 3. 3.
ZAJTRK: AJDOV KRUH, KISLA SMETANA, ČAJ
MALICA: POLBELI KRUH, MEDENI NAMAZ, BELA KAVA, HRUŠKA
KOSILO: TESTENINE S TUNINO OMAKO, RIBAN SIR, RDEČA PESA V SOLATI, BANANA
MALICA: POLNOZRNAT KRUH, SADNI JOGURT
  
SREDA, 4. 3.
ZAJTRK: PALAČINKE, ČAJ
MALICA: *BIO ČRN KRUH, PURANJA PAŠTETA, SADNI ČAJ, EKO KISLO ZELJE
KOSILO: BUČKINA JUHA, PIŠČANEC V VRTNARSKI OMAKI, DUŠEN RIŽ, KITAJSKO ZELJE V SOLATI S KORENJEM
MALICA: MAKOVKA, SADJE
ČETRTEK, 5. 3.
ZAJTRK: RŽEN KRUH, JAJČNA JED, ČAJ
MALICA: KORUZNI KOSMIČI, MLEKO, BANANA
KOSILO: ROKOVNJAŠKI ZREZEK, GLUHI ŠTRUKLJI, ZELENA SOLATA S FIŽOLOM, JABOLKO
MALICA: *BIO PIRINA BOMBETA, ČOKOLADNO MLEKO
PETEK, 6. 3.
ZAJTRK: MLEČNI RIŽ
MALICA: BOMBETA S POSIPOM, PIŠČANČJI BURGER, PARADIŽNIK, SOLATA, JAGODNI SOK
KOSILO: OHROVTOVA ENOLONČNICA S TELETINO, SADNA ROLADA, VODA
MALICA: SKUTA S PODLOŽENIM SADJEM
LEGENDA: PREGLEDNICA ALERGENOV: 
1 -ŽITA, IZDELKI IZ ŽIT, KI VSEBUJEJO GLUTEN 8 – OREŠČKI (MANDLJI, OREHI, LEŠNIKI, IND. OREŠČKI…)
2- RAKI IN PROIZVODI IZ RAKOV 9- LISTNA ZELENA IN PROIZVODI IZ NJE
3 – JAJCA IN PROIZVODI IZ JAJC 10 – GORČIČNO SEME IN PROIZVODI IZ NJEGA
4 – RIBE IN PROIZVODI IZ RIB 11 – SEZAM IN PROIZVODI IZ NJEGA
5- ARAŠIDI IN PROIZVODI IZ ARAŠIDOV 12 – ŽVEPLOV DIOKSID IN SULFIT
6- SOJA IN PROIZVODI IZ SOJE 13 – VOLČJI BOB IN PROIZVODI IZ NJEGA
7– MLEKO IN IZDELKI IZ MLEKA, KI VSEBUJEJO LAKTOZO 14 – MEHKUŽCI IN PROIZVODI IZ NJIH

*Kruh in pekovsko pecivo brez aditivov.  Ves kruh in pekovsko pecivo vsebuje gluten.

Alergeni, ki jih vsebujejo jedi, so objavljeni na jedilniku pri vhodu v šolsko jedilnico.

Alergeni so označeni s številko.

V primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.