Dostop do paketa spletnih storitev in programske opreme Office 365

Obveščamo vas, da je tudi na naši šoli na voljo dostop do paketa spletnih storitev in programske opreme Office 365. S tem je učencem odslej na voljo:

  • zmogljiva elektronska pošta z naslovi @osprule.si
  • digitalna shramba v velikosti 1000 GB za učence
  • orodja za hkratno delo na dokumentih
  • orodja za učinkovito spletno komunikacijo

Gre za internetno različico programa Microsoft Office. Preko prijave na Microsoftov račun lahko učenci dostopajo do mrežne različice Worda, Excela, Powerpointa, Outlooka, OneNota, OneDriva, si shranjujejo dokumente na Microsoftov strežnik (OneDrive) ter jih odprejo in popravijo kjerkoli, kjer se lahko povežejo na splet.

V času trajanja izobraževanja je učencem na voljo tudi polna programska zbirka Office ProPlus, ki vključuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access. Namestijo jo lahko na 5 računalnikov in na 5 mobilnih naprav.

Več o tem si lahko preberete na spletnih straneh:

https://o365.arnes.si/ucenec/priloznosti

https://o365.arnes.si/ucenec/prednosti

Za dostop do Office 365 obiščite spletno mesto https://o365.arnes.si in se prijavite z AAI računom.

Za pridobitev uporabniškega imena in gesla izpolnite obrazec Dostop do omrežja ARNES ter natisnjenega vrnite v tajništvo šole ali skeniranega pošljite na elektronski naslov katarina.vidmar1@guest.arnes.si.

Ko prejmete uporabniške podatke, zamenjajte geslo na spletni strani: https://mdm.arnes.si.

Office365 je oblačna storitev, ki jo nudi zunanji ponudnik in ni v upravljanju OŠ Prule. OŠ Prule ne zagotavlja dostopnosti in kakovosti storitev. Pogoji storitve so na voljo na http://office.microsoft.com/sl-si/products/licencni-pogoji-za-microsoftovo-programsko-opremo-za-officeove-uporabniske-narocnine-FX103453735.aspx

Na OŠ Prule ne nudimo podpore pri uporabi storitve Oblak365 in Office365. Za podrobnejše informacije uporabite vgrajeno pomoč ali pa informacije poiščite na spletu.

Želimo vam prijetno uporabo možnosti Office 365!

 

(Skupno 249 obiskov, današnjih obiskov 1)