Interesne dejavnosti zunanjih izvajalcev

Tudi v šolskem letu 2022/2023 bodo nekateri klubi, društva in zasebniki (v nadaljevanju klubi) na šoli vodili interesne dejavnosti za učence OŠ Prule. Dejavnosti so s področja športa, plesa in glasbe in so razvidne v spodnji tabeli. 

Priloženi letaki vsebujejo vse pomembne informacije o dejavnosti.  Za morebitne dodatne informacije se obrnite direktno na izvajalce dejavnosti.

Otroka prijavite na dejavnost preko spleta (povezave so objavljene v spodnji tabeli) direktno klubu (ne šoli), ki bo ob koncu zbiranja prijav seznam prijavljenih učencev posredoval šoli.

Interesne dejavnosti zunanjih izvajalcev se začnejo izvajati 19. 9. 2022 oz. kasneje, če je na letaku zapisano drugače.

Če se interesna dejavnost zaključi pred zabeleženim odhodom otroka iz podaljšanega bivanja, učenec do odhoda domov počaka v podaljšanem bivanju, sicer ga po zaključeni dejavnosti prevzamete starši. 

V času izvedbe ID so za otroke, njihovo opremo, garderobo in drugo odgovorni klubi. 

Dejavnost Izvajalec Namenjena Letak Prijava Posebnosti

glasbena šola

 

glasbena šola Polma, Matjaž Poljanšek   Letak info@matjazpoljansek.com Individualni pouk harmonike, kitare, flavte, klavirja
judo Judo klub Olimpija 1.-4. razred Letak Prijava  
košarka KK Globus 1.-9. razred Letak Prijava  
nogomet Otroška nogometna šola Ljubljana 1.-5. razred Letak marko.lulik@gmail.com  
ples – Pop dance Ples plus 1.-4. razred Letak Prijava V septembru vabijo učence na predstavitveno brezplačno vajo 19. 9. in 26. 9. 2022. Od oktobra naprej so plesne vaje plačljive.
ritmična gimnastika KRG Špica 1.-4. razred Letak Prijava  
rokomet MRK Ljubljana dečkom 2.-5. razreda Letak Prijava  

 

(Skupno 780 obiskov, današnjih obiskov 1)