EKIPNA ŠOLSKA ŠPORTNA TEKMOVANJA ZA STAREJŠE UČENCE

Starejši učenci OŠ Prule so pretekli teden sodelovali kar na treh šolskih športnih tekmovanjih. V športni dvorani na Galjevici so se pomerili v košarki, rokometu in nogometu.

V torek, 24. 10., se je šolska košarkarska ekipa v sestavi Tineta Trosta, Tevža Valanta, Luke Malovrha Repovža, Noaha Štrusa, Ažbeta Plavčaka, Lyalla Premuža Bragalinija, Gašperja Rozmana, Luke Amanda, Valentina Pop-Tasiča in Žaka Šercerja na območni ravni pomerila z OŠ Oskarja Kovačiča in OŠ Trnovo. Po dveh tesnih obračunih in izjemno pogumni igri so dosegli zmago proti OŠ Oskarja Kovačiča in tesno izgubili proti OŠ Trnovo.

Že naslednji dan, v sredo, 25. 10., pa so se učenci OŠ Prule predstavili v rokometu. Šolska ekipa v sestavi Maksa Vilfana Tadiča, Tevža Valanta, Luke Malovrha Repovža, Noaha Štrusa, Ažbeta Plavčaka, Aneja Kocjana, Roka Štalcarja, Žaka Šercerja, Emanuela Milkavca Manuja in Gašperja Rozmana je proti OŠ Oskarja Kovačiča dosegla prepričljivo zmago. Učenci so pokazali ogromno rokometnega znanja, borbenosti in timskega duha. Z zmago učenci zasluženo nadaljujejo s tekmovanjem na področnem nivoju.

V četrtek, 26. 10., so učenci pokazali še svoje nogometno znanje. Šolska ekipa v sestavi Aldina Zukanovića, Aneja Kocjana, Jake Strbada, Jureta Strbada, Jurija Julija Podlogarja, Dina Begića, Ervina Šehovića in Alena Harbaša je z izjemno lepo in borbeno igro premagala vse tri nasprotnike. Z zmagami proti OŠ Oskarja Kovačiča, OŠ Kašelj in OŠ Polje so si učenci priborili nadaljevanje tekmovanja na področnem nivoju.

Protinapad za zadetek 

Veselje ob zmagi 

(Skupno 286 obiskov, današnjih obiskov 1)