INFORMACIJE STARŠEM 1. DO 5. RAZREDA

Spoštovani starši.

Kot ste bili obveščeni, bo v tednu od 19. 10. do 23. 10. 2020 pouk za učence 6. do 9. razreda potekal na daljavo.

Za učence 1. do 5. razreda bo potekal povsem običajno v šoli. Zaradi zagotavljanja varnostnih ukrepov bodo vse interesne dejavnosti v tem tednu odpadle.

Ker bodo nekateri učitelji predmetne stopnje poučevali v šoli in na daljavo, bodo v nekaterih oddelkih 1. do 5. razreda manjše spremembe urnika, ki bodo vidne v eAsistentu.

V prihajajočem tednu bo spremenjen razpored kosila, saj bo zaradi manjšega števila učencev bistveno lažje prilagajati urnik kosila običajnemu šolskemu urniku. Razpored kosil v tednu od 19. 10. do 23. 10. 2020 bo objavljen na spletni strani šole v razdelku Prehrana.

Naj vas ob tem spomnimo na dopolnitev Odloka o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganje okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki od 16. 10. 2020 določa, da je obvezno nošenje zaščitne maske na odprtih javnih krajih oz. prostorih, opredeljene pa so tudi izjeme. Če povzamemo oboje: učenci morajo imeti zaščitne maske ob prihodu v šolo (tudi ko čakajo na vstop). Ne potrebujejo jih v matičnih učilnicah, ko so skupaj s sošolci. V času jutranjega varstva in podaljšanega bivanja, ko se združujejo učenci različnih oddelkov, je uporaba zaščitnih mask ponovno obvezna.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo veliko zdravja.

 

Vodstvo šole

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)