SPLETNO GLASOVANJE ZA LOGOTIP ERASMUS+

Šola je za učence od 4. do 9. razreda razpisala likovni natečaj za idejni predlog za logotip Erasmus+ na temo grške mitologije o Jazonu in argonavtih in s sloganom “Sailing the sea of time –European history as OUR (hi)story”. V okviru tega natečaja je prispelo 28 idejnih predlogov za logotip Erasmus+ in vsi so vključeni v spletno glasovanje. 

 

SPLETNO GLASOVANJE  

poteka od petka, 18. 12. 2020, od 13.00 naprej  

in se zaključi v torek, 22. 12. 2020, ob 15.00. 

 

PRAVILA GLASOVANJA: 

  • Glasujete lahko samo učenci OŠ Prule, vsak pa lahko sodeluje samo enkrat.  
  • Za  glasovanje potrebujete googlov račun (gmail). Če ga nimate, prosite za pomoč starše, da vam pri tem pomagajo. 
  • Glasovanje poteka tako, da vsak glasovalec pri vsakem idejnem predlogu logotipa izbere eno možnost za število točk od 1 do 5  glede na izvirnost in ustvarjalnost ideje za logotip Erasmus+.   

 

IZBOR NAJBOLJ IZVIRNIH IDEJNIH PREDLOGOV: 

  • Izmed desetih (10) idejnipredlogov, ki bodo prejeli največ glasov učencev, bo strokovna žirija v zasedbi mentorjev Erasmusz glasovanjem izbrala tri (3) najbolj izvirne predloge ter jih uvrstila na mednarodno glasovanje, ki bo v januarju 2021 potekalo v Grčiji. 
  • Ti trije predlogi logotipov bodo šli še v računalniško oblikovanje, šola pa si pridržuje pravico do dodatnega grafičnega oblikovanja za končno podobo logotipov Erasmus+. 

 

RAZGLASITEV IN NAGRADE: 

  • Slavnostna razglasitev treh najboljših idejnih predlogov za logotip Erasmus+ bo v četrtek, 24. 12. 2020, ko bo na ogled tudi spletna razstava vseh prispelih idejnih predlogov za logotip Erasmus+. 
  • Avtorji treh idejnih predlogov za logotip, izbranih na šolskem glasovanju, bodo prejeli praktično nagrado, avtor najboljšega logotipa na mednarodnem izboru pa bo prejel za nagrado zaključni izlet za cel razred. 

 

VABLJENI  K SPLETNEMU GLASOVANJU 

 

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)