UČENCI 3. b NA ZAKLJUČNI PRIREDITVI TEKMOVANJA ZA ČISTE ZOBE

Za celoletno prizadevanje za čiste zobe so bili učenci 3. b nagrajeni s prireditvijo v Hali Tivoli. Medicinska sestra, ga. Ana Dagarin, ki izvaja zobno preventivo na šoli, je z vijoličastimi tabletkami vsak mesec preverjala, kako čiste zobe imajo učenci. Učila jih je, kako si pravilno umivati zobe in zakaj je to tako pomembno. Vedno so izvedeli še kaj o zdravi prehrani, ki prispeva k temu, da so zobje zdravi in močni. Poleg nje so s spodbudami sodelovali tudi starši in razredničarka, ga. Andreja Golob. Skupna prizadevanja so prinesla rezultate. Zobje so čistejši, gnilobe je manj in nasmeh je še lepši.

Na prireditvi, ki je bila 28. maja 2019, so regijskim zmagovalcem podelili nagrade.

Prireditev v Tivoliju je dosegla vrhunec, ko so na parket skoraj po zraku prileteli člani originalne akrobatske skupine Dunking Devils, ki je svetovno znana po svojih vratolomnih podvigih. Otrokom so jemali dih in jih navdušili.

Za njimi so prišli Čuki, ki so naredili pravo zabavo. Otroke so povabili na parket, da so zaplesali na njihove hudomušne pesmi.

Medtem se je na drugi strani dvorane odvijal lov na avtograme in fotografiranje z »Devilsi«. Otroci so bili navdušeni nad njimi in vsak si je želel njihov podpis na svoji roki ali koščku papirja. Občudovanja polni pogledi govorijo sami zase. Lepo je, da so prav športniki navdih otrokom.

 

 

Za konec je nastala še skupinska fotografija s širokimi belimi nasmehi za spomin.

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)